Най-големиият в българския футбол  Христо Стоичков се зарече никога да не

...
Най-големиият в българския футбол  Христо Стоичков се зарече никога да не
Коментари Харесай

Стоичков с голямо признание! Разкри бъдещето си

Най-големиият в българския футбол  Христо Стоичков се зарече в никакъв случай да не влиза в политиката. Камата даде обстойно за „ Събуди се ” пред Деси Банова-Плевнелиева.

" Никога няма да вляза в политиката. През годините са се опитвали да употребяват името ми. Карали са ме да се фотографирам тук и там... Но аз почитам себе си. Направил съм доста за децата, за школите, за организациите, които оказват помощ. Господ ми е отредил този път, а до каква степен и по какъв начин ще е... Било ми е мъчно, само че и доста хубави неща съм претърпял.
-->
По-добре хората да ме сочат с едната ръка и да споделят какво съм постигнал във футбола, в сравнение с да ме сочат с двете ръце и да споделят " Айде, и ти стана апаш! ". Това няма да го позволи, аз съм си аз ", изясни Христо Стоичков.

" Където и да съм по света, аз съм българин. Макар и през годините да съм се изпускал да кажа някоя имитация или неща, които не са се харесвали на хората, само че такива са били времената и е трябвало да се защитя. Навсякъде след името ми Христо Стоичков написа България. След това Испания, Барселона, Парма, Америка, Япония, Саудитска Арабия. Това няма по какъв начин да го трансформира и съм горделив ", разяснява Камата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР